• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un ofițer de la Serviciul de Informații și Protecție Internă din MAI s-a sinucis în Satu Mare. El a fost găsit într-un autoturism și s-ar fi sinucis cu arma din dotare, spun surse oficiale citate de Mediafax. „Persoana care s-a sinucis nu este ofițer, nu are calitatea de polițist. Este un cadru militar activ din MAI, dar nu aparținea de IPJ Satu Mare”, spune pentru Mediafax inspectorul de poliție Mihai Pașolea, din cadrul IPJ Satu Mare. Potrivit unor surse oficiale, sinucigașul era angajat al Serviciului de Informații și Protecție Internă. El a fost găsit într-un autoturism în municipiul Satu Mare și s-ar fi sinucis cu arma din dotare. sursa:stiripesurse

Mar 3, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Emisiile globale de dioxid de carbon legate de energie au atins un nivel record anul trecut, deşi mai multe tehnologii curate, cum ar fi energia solară şi vehiculele electrice, au contribuit la limitarea impactului consumului crescut de cărbune şi petrol, a anunţat joi Agenţia Internaţională pentru Energie (AIE), transmite Reuters.

În următorii ani vor fi necesar reduceri profunde ale emisiilor, în principal din arderea combustibililor fosili, pentru a fi îndeplinite obiectivele de limitare a creşterii temperaturilor la nivel global şi de prevenire a schimbărilor climatice, au spus oamenii de ştiinţă, informează News.ro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *