• Sun. Mar 26th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

FOTO | Șef din Poliție, acuzat că folosește ilegal un tichet de parcare pentru persoane cu handicap

Mar 3, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Sindicatul Europol afirmă că șeful Poliției Satu Mare, comisarul șef Cătălin Dănciuți, folosește „fraudulos” un tichet de parcare pentru persoane cu handicap: „Să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare”.

„Un altfel de apel umanitar! Profităm de bunăvoința voastră pentru a vă ruga să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare. Chiar dacă în imagini vedeți că mașina parcată este cu un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap, acesta este folosit fraudulos de nimeni altul decât șeful Poliției Municipiului Satu Mare, cms. șef Dănciuți Cătălin”, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Sindicaliștii afirmă că „este greu de înțeles, la salariul pe care îl încasează acest șef, cum se poate preta la astfel de metehne de și să mai aibă pretenția să fie respectat în colectiv”.

„Toți polițiștii știu că principala lui activitate din birou este de a pândi de după perdea când cineva își parchează mașina personală pe lângă sediu și de a forța colegii de la biroul rutier să le aplice sancțiuni. PS: Mai trist este că șefii ierarhici ai acestui șef știau de această situația dar nu au luat nicio măsură. Pe principiul ”, se mai arată în postare.

Europol publică și o fotografie în care apare un autoturism de lux, cu o legitimație tichet de parcare pentru persoane cu handicap.

Reacția IPJ Satu Mare

„La nivelul unităţii, s-a luat act de aspectele sesizate, fiind dispusă efectuarea de verificări în acest sens. Totodată, Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Satu Mare nu tolerează încălcarea de către poliţişti a codului de etică şi deontologie profesională şi nerespectarea legislaţiei în vigoare”, au transmis oficialii IPJ Satu Mare.

 

 

Sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *