• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Codruța Kövesi va iniția anchete asupra celor care evită sancțiunile economice impuse Rusiei, inclusiv persoane, companii și organizații

Mar 3, 2023
0 0
Read Time:39 Second

Şefa Parchetului European, Laura Codruța Kövesi, intenționează să ancheteze persoanele, companiile sau organizațiile criminale care evită sancțiunile economice impuse de Uniunea Europeană Rusiei ca răspuns la invadarea Ucrainei.

Într-un interviu pentru France-Presse, Kövesi a spus că s-a deplasat la Kiev cu echipele sale care sunt pregătite să ajute Ucraina să deruleze reformele anticorupție necesare pentru aderarea la Uniunea Europeană. Ea a amintit că Parchetul European are procurori specializați, are birouri în douăzeci și două de state membre și este singurul instrument disponibil în acest moment la nivel comunitar pentru a combate această formă de criminalitate.
Liderii statelor membre sunt cei care trebuie să ia decizia de a însărcina oficial Parchetul European cu această nouă misiune, iar nu toți susțin acest lucru, notează agenția franceză de presă.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *