• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ramzan Kadîrov ar fi fost otrăvit – Un nefrolog celebru a sosit la Groznîi direct din Dubai

Mar 1, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Zilele trecute, pe internet au apărut informații că șeful Ceceniei se afla într-o stare fizică foarte proastă. Are probleme majore de sănătate, cel mai probabil probleme cu rinichii, notează Dialog.ua.

Ieri, 28 februarie, jurnalistul kazah Maytanov a publicat o scurtă postare pe pagina sa de pe canalul Telegram. Un cunoscut nefrolog cu 30 de ani de experiență, Yassin Ibrahim El-Shahat, a sosit deja la Grozny din Emiratele Arabe Unite, relatează sursa.
Reprezentantul Cabinetului de Miniștri Ichkerian în exil, Akhmed Zakayev, susține că Kadîrov este bolnav de multă vreme și chiar a devenit dependent de droguri. El a atras atenția asupra faptului că până de curând șeful Ceceniei a fost foarte activ. Toate acestea se datorează pastilelor energizante, care se vor face simțite în curând. Alte surse scriu că Kadyrov ar fi fost otrăvit. Și din moment ce principalul tiktoker al Federației Ruse nu are încredere în medicii moscoviți, a decis să cheme un nefrolog din Emiratele Arabe Unite. Este posibil ca din cauza bolii sale, Kadîrov să fi ratat discursul anual al lui Putin la Adunarea Federală din 21 februarie 2023. Chiar și atunci, în presă au apărut informații că se afla fie pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, fie al Dubaiului.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *