• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Noi informații explozive din dosarul fraților Tate: Fosta polițistă ar fi accesat bazele de date ale MAI după percheziția de anul trecut

Mar 1, 2023
1 0
Read Time:2 Minute, 43 Second

Noi informaţii explozive ies la iveală în dosarul fraţilor Tate. Procurorii au găsit indicii că fosta poliţistă ar fi făcut propria anchetă după primele percheziţii din aprilie anul trecut, anunță Antena 3 CNN.

Fosta poliţistă şi-ar verificat foştii colegi din poliţie în bazele de date ale Ministerului de Interne. Judecătorul nu a fost prea convins de asta, motiv pentru care a şi plasat-o în arest la domiciliu iniţial. Apoi, înainte de contestaţie, a apărut o ipoteză şoc: inculpaţii vor să fugă din ţară. Andrew Tate ar fi vrut să scape cu o cursă de linie.

Ce se află în stenogramele aflate la dosar

Iată stenogramele:

Ana: Da, Andrew.

Andrew Tate: Hei, ce faci?

Ana: Aştept să printez ceva din dosar pentru celălalt avocat.

Andrew Tate: Bine, am nevoie ca tu să…LUKE este online?

Ana: Voi verifica, dar da, îl voi suna.

Andrew Tate: Perfect! De asemenea am nevoie să faci ceva pentru mine, lasă-mă să găsesc bucata de hârtie.

Ana: Da.

Andrew Tate: Am nevoie să contactezi numărul acesta, acesta este un doctor de la Spitalul…, vineri ar trebui să mă duc pentru o consultaţie la plămâni. Am nevoie să vorbeşti cu ei, să le spui că eşti asistentul meu personal, află câţi bani le datorăm, tot.

Ana: Ok.

Andrew Tate: Vezi dacă au nevoie de orice informaţie, dar de asemenea să faci să fie clar că dacă câştigăm miercuri voi merge direct în Dubai şi nu voi putea ajunge vineri, şi dacă le datorez ceva bani voi plăti ca un depozit sau ceva de genul. Vreau să păstrez programarea dar dacă câştig miercuri nu vom merge, să le explici asta.

Apărarea spune că discuţia se referea la o problemă medicală

Stenograma a apărut în spaţiul public cu câteva zile înainte de judecarea contestaţiei la prelungirea arestului preventiv.

“Situația e în felul următor. Dacă judecătorul admite contestația noastră și anume punerea de îndată în libertate eu voi avea posibilitatea, capacitatea legală de a onora programarea la medic în Dubai. Mai departe, ce ne spune Andrew, dar nu preia Parchetul pentru că nu reprezintă interes pentru acuzare, spune în felul următor. În situaţia în care se respinge contestația te rog frumos să scoți tot dosarul meu medical din Dubai și să-l aduci la spitalul din Bucureşti”, spune Alexandru Rîşniţă, avocatul fraţilor Tate.

Apărarea spune că discuţia se referea la o problemă medicală pe care Andrew o monitoriza încă de anul trecut la o clinică din Dubai.

“Discuția în sine este extrasă din context”, mai spune avocatul.

Înainte să fie arestat, Andrew Tate făcuse mai multe investigaţii medicale în Emiratele Arabe Unite. Potrivit unor surse, Cobratate era suspect de cancer. Şi fusese programat pentru biopsie tot în Dubai.

“Discuția în sine viza achiziționarea unui bilet pe Fly Dubai. Deci zbor comercial.

Că să va imaginați cam cât de trasă de par e ideea că Andrew Tate poate să fugă din ţară utilizând un zbor comercial și merge la Aeroportul Henri Coandă, trece de check-in”, a declarat Alexandru Rîşniţă.

Fosta poliţistă implicată în dosarul fraţilor Tate este suspectată că, după percheziţiile din aprilie anul trecut, ar fi accesat bazele de date ale Ministerului de Interne pentru a-i cerceta chiar pe cei care făcuseră percheziţii la solicitarea Ambasadei SUA.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *