• Tue. Mar 21st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Decizie neașteptată a primarului din Mogoșoaia: după 18 ani se retrage din viața politică și nu mai candidează

Mar 1, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Paul Precup, primarul liberal din Mogoșoaia, a anunțat prin intermediul unei postări pe facebook că nu va mai candida la alegerile viitoare. Edilul își motivează decizia, spunând că a avut mai multe probleme de sănătate, iar moartea tatălui său a fost factorul decisiv care l-au determinat să pună stop vieții politice.

În textul postat, Precup face un bilanț al mandatului său, afirmând că:

Când m-ați ales să fiu primarul vostru, eram un tânăr de 35 de ani, poate printre cei mai tineri primari din țară la acea vreme. Am ales să candidez tocmai pentru că Mogoșoaia se afla în acea stare deplorabilă(…) În toți anii care s-au scurs de atunci, toți mogoșoienii au putut vedea schimbări radicale. Comuna s-a dezvoltat într-un ritm alert și astăzi avem șomaj zero și de multe ori suntem dați ca exemplu pozitiv în topurile administrațiilor locale. Toți oamenii de bună credință au văzut transformările survenite”

Edilul îi asigură pe mogoșoieni că își va duce mandatul până la capăt și va lucra până în ultima zi de mandat. De asemenea, Paul Precup spune că există oameni pregătiți în PNL, care au capacitatea să continue proiectele începute de el:

”De altfel, trebuie să respect și un principiu de bază în management. După o perioadă de timp, conducerea trebuie reînnoită, pentru că orice om ajunge la un stadiu de epuizare.

Echipa mea chiar a insistat să mă răzgândesc, a realizat un sondaj din care reiese că voi, cetățenii Mogoșoaiei ați mai dori să vă reprezint încă un mandat, însă consider că este mai bine ca eu să mă opresc aici.

Nu a fost o decizie ușoară, am cântărit-o mult, dar sunt sigur că este decizia corectă atât pentru comună, cât și pentru mine personal.

Eu știu că exista oameni , crescuți de mine, în spiritul echipei mele, capabili să facă lucruri bune pentru Mogoșoaia, să aibă rezultate, să continue dezvoltarea comunei”

 

 

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *