• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un leopard a pătruns în incinta unui tribunal şi a rănit şase persoane

Feb 8, 2023

Un leopard a pătruns miercuri în incinta unui tribunal din oraşul indian Ghaziabad (nord), unde a rănit şase persoane, informează Indiatoday.in.

Potrivit unor martor oculari, felina s-a furişat la primul etaj al tribunalului din Ghaziabad, oraş aflat în statul Uttar Pradesh, în jurul orei 16.00.

Haosul şi agitaţia au cuprins incinta tribunalului: oamenii aflaţi înăuntru au fugit în căutarea unui loc sigur, iar avocaţii s-au închis în camerele clădirii.

Văzând agitaţia, leopardul a devenit agresiv şi a atacat un cizmar care repara pantofi în incinta tribunalului şi un poliţist.

Felina a atacat şi un avocat, care a încercat să-l alunge cu ajutorul unei lopeţi şi al unui băţ. Parvinder Nagar, un alt avocat, a declarat că leopardul a atacat vreo patru-cinci avocaţi şi este posibil să fi rănit în total între 12 şi 14 persoane, informează Agerpres.

Imediat ce poliţia a fost informată despre incident, la faţa locului au sosit ambulanţe care au transportat de urgenţă persoanele rănite la spital. “Circa şase persoane au fost rănite de leopard, care se află încă în incinta tribunalului”, a declarat comisarul adjunct Abhishek Srivastav.

La primirea sesizării, o echipă de la departamentul forestier a ajuns la tribunal pentru a seda felina.

Leopardul a fost în cele din urmă capturat la patru ore după ce a intrat în incinta tribunalului
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *