• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Next level – Scandalul pe tancuri s-a stins, Ucraina cere sute de mii de drone

Feb 6, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Ministrul ucrainean al apărării, Oleksi Reznikov, susţine că forțelor de apărare ale Ucrainei au nevoie de sute de mii de vehicule aeriene fără pilot. Oficialul a subliniat că s-a întâlnit cu peste 100 de dezvoltatori și producători ucraineni de drone.

La invitația lui Reznikov, la întâlnire au participat viceprim-ministrul şi ministrul transformării digitale Mihailo Fedorov, ministrul industriilor strategice, Pavlo Riabikin, și un reprezentant al Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei. Reznikov a remarcat importanța sprijinirii producţiei de drone autohtone, în special a celor de tip aer-sol-apă, scrie Rador.

Reznikov explică de ce e nevoie de atât de multe drone

“Este vorba atât despre reglarea artileriei, cât și despre provocarea de daune inamicului, livrarea de arme neletale, evacuarea răniților etc. În acest moment, Forțele de Apărare ucrainene au nevoie de sute de mii de drone. Activităţile pentru satisfacerea acestor nevoi continuă. În opt luni de război la scară largă au fost permise operațiuni efectuate de drone într-un număr mai mare decât în ​​ultimii cinci ani. Repet – independența complexului militar-industrial este unul dintre factorii capacității de apărare a țării. Iar în prezent, unul dintre domeniile cheie ale Ministerului Apărării este dezvoltarea și sprijinirea pieței de drone ucrainene” – a afirmat Oleksi Reznikov.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *