• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Dorel’ a lovit și în Focșani: Utilajele de deszăpezire au avariat un Monumentul Unirii

Feb 6, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Utilajele de deszăpezire au avariat Monumentul Unirii situat în Piața Unirii din centrul Focșaniului, anunță primăria orașului. Răspunsul edililor vine după ce în oraș a început o dezbatere despre calitatea lucrărilor de reabilitare de la monumentul respectiv.

„În spațiul public au apărut imagini cu Monumentul Unirii – Obeliscul din Piața Unirii, din care se vede că în partea de jos sunt desprinse trei plăci. Din păcate, utilajele de deszăpezire care au acționat în Piața Unirii, au produs această distrugere”, a anunțat Biroul de presă al Primăriei Focșani, potrivit Mediafax.

Reprezentanții Primăriei mai spun că plăcile nu au căzut din cauza lucrărilor de reabilitare prost făcute, așa cum au susținut mai mulți activiști din oraș.

„Este total neproductiv și manipulator modul în care unii activiști din Focșani sugerează că aceste plăci ar fi căzut pentru că lucrările de reabilitare ale monumentului, realizate în urmă cu câțiva ani, nu au fost corespunzătoare. Firește că avarierea monumentului în acțiunea de deszăpezire este un lucru regretabil, însă de aici până la a specula pe lângă, ține doar de interesele celor care o fac”, a precizat Biroul de presă.

Primăria mai anunță că după ce starea vremii se va îmbunătăți, monumentul va fi reparat.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *