• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Descinderi mamut în toată Europa: mega-familia care a speriat continentul; prejudiciu de câteva milioane de euro

Feb 6, 2023
0 0
Read Time:54 Second

Un grup infracţional sârbo-croat suspectat de sute de spargeri în toată Europa a fost desfiinţat în noiembrie anul trecut în cadrul unei operaţiuni conduse de o echipă de anchetă franco-spaniolă soldate cu 25 de arestări, a anunţat sâmbătă jandarmeria franceză, relatează AFP, informează Agerpres.

Grupul, format din aproximativ 60 de persoane, era extrem de bine structurat, cu o “funcţionare de clan, familială foarte integrată” de la echipe care comiteau spargeri (…), trecând prin spălarea de bani astfel obţinuţi, a explicat generalul Marc de Tarlé, şeful Biroului Central pentru Combaterea Delincvenţei Itinerante (OCLDI). Acesta a fost organizat în jurul unei familii care conducea echipe de infractori formate în special din copii ai familiei şi alţi fraţi cu presiuni puternice şi obligaţii ferme pentru a obţine rezultate, a precizat jandarmeria într-un comunicat.

Țările în care a acționat gruparea

Între iulie 2021 şi octombrie 2022, gruparea a acţionat în Europa şi a comis sute de spargeri în Franţa, Spania, Elveţia, Portugalia, Italia, Ţările de Jos, Germania, Belgia şi Austria cauzând prejudicii în valoare de “câteva milioane” de euro, potrivit jandarmeriei
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *