• Fri. Mar 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Rafila dă cu bisturiul prin guvern: NU înțeleg dorința de a avea doctorat cu orice preț

Feb 4, 2023
0 0
Read Time:59 Second

Medicul Alexandru Rafila, care deţine un titlu de doctor în medicină, spune că nu înţelege ambiţia unor oameni de obţine titlul de doctor în condiţiile în care nu au timp, disponibilitate sau aplicaţie pentru a face parte de cercetare. El subliniază că nu au existat scandaluri de plagiat în ceea ce priveşte deţinători ai titlului de doctor în medicină.

„Mi-e greu să fac eu comentarii. Am făcut şi eu un doctorat acum foarte mulţi ani şi îmi pare bine că nu am avut astfel de discuţii în sistemul medical. Deci e clar că acolo nu au fost astfel de situaţii. Sincer să vă spun, eu nu înţeleg neapărat dorinţa sau ambiţia de a absolvi un doctorat în condiţiile în care poate nu ai timp, sau nu ai disponibilitate sau nu ai aplicaţie pentru”, a afirmat Alexandru Rafila sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, întrebat ce le-ar prescrie falşilor doctori, scrie News.ro.

În opinia sa, doctoratul este o chestiune care ţine de o parte de cercetare, care trebuie să aibă şi o parte originală, o contribuţie originală.

”Nu cred că este obligatoriu ca toată lumea să aibă doctorat”, a conchis ministrul.
Sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *