• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Mașina viceprimarului PNL din Timișoara a fost vandalizată: Voi ierta prostia din jurul meu!

Jan 25, 2023

Mașina viceprimarului PNL din Timișoara a fost vandalizată în acest weekend. Cosmin Tabără este unul dintre candidații înscriși în cursa internă a PNL Timiș pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Timișoarei. Conform sondajelor, favorit ar fi liberalul Nicolae Robu, care a anunțat însă că ia în calcul să candideze independent. Tabără este fiul lui Valeriu Tabără, fost ministru al Agriculturii ș soțul celebrei gimnaste Simona Amânar.

După ce i-a fost vandalizată mașina, Tabără, de meserie avocat, a scris pe Facebook că astfel de gesturi nu reprezintă Capitala Banatului.

“Mă gândesc uneori cât de jos a fost dusă politica în Timișoara, până unde poate coborî nivelul promovat în ultimii ani în orașul nostru.

Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violența verbală și fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Și asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcție publică. Apoi putem vorbi despre iubirea orașului, despre promovarea valorilor sau a meritocrației.

Avem în ultimii ani mașini incendiate, ziarist “programat” să fie ucis și ziariști bătuți, ziariste făcute “prostituate”, jigniri și amenințări, totul pentru a obține sau menține puterea. Invocarea DNA din toate părțile doar pentru a-ți demola adversarul politic și nu un mod constructiv de a te promova pe tine.

Da, mi-ați vandalizat mașina, în speranța că poate voi renunța la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiție onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timișoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea mașinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunț că nu renunț, voi rămâne același om care va căuta dreptatea oriunde voi fi.

Din păcate, prin modul vostru de a face politică ați transformat sau vreți să transformați Timișoara într-o Americă de Sud, dar nu veți reuși, pentru că Timișoara nu sunteți voi, Timișoara este reprezentată de intelectuali, de 4 universități cu recunoaștere internațională, de medici de renume, de oameni de artă și de cultură recunoscuți în afara granițelor tari, de o clasă de mijloc echilibrată, de școli care an de an șlefuiesc tinere talente.

Da, trecem prin momente penibile uneori, dar vine vremea când toate acestea vor trece și ne vom reașeza pe un făgaș normal. Până atunci, voi aștepta răspunsul politiei la plângerea mea, puțin probabil să aflu făptuitorul, dar voi lăsa organele de cercetare să-și facă treaba, cu încrederea în munca lor.

Până atunci, voi duce mașina la service și voi continua să fiu același om care va ierta prostia din jurul său…”. anunță Tabără.

 

 

Sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *