• Mon. Feb 26th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Maria Grapini a explodat din cauza femeii ucise de câini în București: Nu poți să te prevalezi

Jan 23, 2023

Europarlamentarul Maria Grapini cere însprirea legislației după ce o femeie a fost sfâșiată de câini în București. Grapini spune că nu este posibil ca  autoritățile să ridice din umeri și să acuze că nu pot intra pe proprietate privată.

“A mai murit un om sfasiat de caini! Da, nu este primul caz in Bucuresti si nici in tara. Lamentarile nu rezolva problema cainilor! Cei care sunt platiti sa gestioneze oroblema cainilor fara stapan trebuie sa-si faca treaba. Daca acum invoca vinovatia unor cetateni care arunca caiinii pe camp, atunci trebuie sa gaseasca maduri drastice de sanctiuni a celor care fac asta! Dar nu poti lasa haite de caini infometati si sa te prelevezi de :” nu putem interveni pe proprietete privata”!
A ramas un copil fara mana si demisiile nu sunt deajuns! Trebuiesc rezolvate cauzele, inlocuiti cei care nu au fost in stare sa tina sub control problema cainilor fara stapani, pusi sa plateasca familiei, copilului ramas fara mama, despagubiri si inasprite legile pentru cetatenii inconstienti care dau drumul cainilor pe camp, parc,strada”.,, scrie Grapini pe Facebook.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *