• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Arestat pentru viol, Dani Alves abia a mâncat şi a vorbit puţin în prima zi de detenţie: Nu a sunat pe nimeni pentru că nu știe niciun număr de telefon

Jan 22, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Fotbalistul brazilian Dani Alves, plasat în detenţie după ce a fost acuzat de agresiune sexuale, a fost tăcut şi abia a mâncat în prima zi petrecută în închisoare, scrie La Vanguardia.

Potrivit sursei citate, jucătorul era încă şocat de faptul că a fost trimis în închisoare, după ce revenise la Barcelona, de unde plecase la 30 decembrie, din cauza bolii terminale a soacrei sale, care a decedat, scrie news.ro.

Fără niciun tratament diferenţiat în raport cu ceilalţi trei bărbaţi care au fost încarceraţi în aceeaşi zi, Alves nu avea telefon mobil asupra sa când a intrat pe poarta centrului de detenţie Brians 1 fără ca avocatul său să-l aştepte acolo. Potrivit La Vanguardia, nu a făcut apelul telefonic la care are dreptul, deoarece nu şi-a amintit pe de rost numărul vreunei rude sau prieten. Într-o singură celulă, i s-a dat o tavă cu mâncare pentru cină, dar a mâncat doar nişte fructe. El a fost puţin comunicativ, dar le-a răspuns politicos şi pe un ton scăzut gardienilor.

Între timp, soţia lui Dani Alves, Joana Sanz, a cerut respect din partea presei, după ce reprezentanţi ai mass media s-au strâns în faţa casei sale: „Rog reprezentanţii presei care sunt în faţa casei mele să-mi respecte intimitatea. Mama mea a murit acum o săptămână. Abia am început să realizez că ea nu mai este prin preajmă, iar acum sunt chinuită de situaţia soţului meu. Am pierdut singurii doi stâlpi ai vieţii mele. Aveţi puţină empatie, în loc să căutaţi ştiri în durerea altora, mulţumesc”.

Dani Alves a fost arestat, vineri, el fiind acuzat de agresiune sexuale asupra unei tinere, la 30 decembrie, într-un club de noapte din Barcelona.

După anunţul reţinerii sale, clubul mexican UNAM a anunţat că i-a reziliat contractul.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *