• Sun. Dec 3rd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

A născut cel de-al cincilea copil, iar medicii au constatat că este un bebeluș gigant, de 7,3 kilograme

Jan 22, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

O femeie din Brazilia a dat naștere unui bebeluș gigant de 7,3 kilograme. Cleidiane Santos dos Santos, în vârstă de 27 de ani, are acasă alți 5 copii.

Cleidiane Santos dos Santos, în vârstă de 27 de ani, care a dat naștere unui copil de 7,3 kilograme, miercuri, în Parintins, Brazilia, scrie mediafax.ro.

Femeia, care are un istoric de copii născuți mai mari decât în mod obișnuit, l-a născut pe Angerson dos Santos, cel mai mare copil din rețeaua de sănătate din Amazonas, potrivit Departamentului de Stat pentru Sănătate, scrie Globo.

În afară de Angerson, Claudiane este mama a încă 5 copii. Unul dintre ei s-a născut cu 4 kg, greutate considerată mare pentru un nou-născut.

Claudiane s-a declarat surprinsă de greutatea bebelușului. Credea că se va naște cu o greutate similară cu cea a fratelui său: 4 kg.

“Nu mă așteptam la această surpriză. Am crezut că va fi de 4 kilograme, dar a ajuns la 7 kilograme. Vreau să mulțumesc personalului de la Spitalul Padre Colombo, care îmi dă putere și mă tratează foarte bine, de când am intrat aici, dacă nu ar fi fost ei, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine”, a spus mama copilului.

În ciuda faptului că s-a născut supraponderal, copilul pare să aibă sănătatea stabilă.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *