• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Rusia se teme că Moscova ar putea fi o ţintă? Serghei Șoigu iese la rampă, după ce Peskov a refuzat să răspundă la această întrebare

Jan 21, 2023
0 0
Read Time:57 Second

Rusia a anunţat sâmbătă că a efectuat exerciţii de apărare antiaeriană în regiunea Moscovei, pentru a proteja infrastructuri esenţiale în caz de ‘atacuri aeriene’, pe fondul conflictului cu Ucraina, transmite AFP, conform AGERPRES.
‘Au fost organizate exerciţii în regiunea Moscovei, cu personalul brigăzii de rachete antiaeriene a Districtului militar de vest, pentru a respinge atacurile aeriene împotriva unor importante infrastructuri militare, industriale şi administrative’, a indicat Ministerul Apărării, într-un comunicat.

Potrivit ministerului, soldaţii care au luat parte la aceste antrenamente sunt instruiţi în utilizarea de ‘rachete antiaeriene S-300’.

În total, ‘peste 150 de soldaţi şi mai mult de 30 de piese de armament, de echipamente militare şi speciale au participat’ la exerciţii, afirmă sursa, fără a precizat însă când au avut loc acestea.

Vineri, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat să răspundă la întrebarea dacă Rusia se teme că Moscova ar putea fi o ţintă. El a remis această întrebare către Ministerul Apărării.

Rusia a cunoscut în ultimele luni mai multe atacuri imputate Ucrainei, fie că a fost vorba de sabotaje sau de lovituri cu drone şi tiruri de artilerie în zonele de frontieră.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *