• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Elon Musk: ‘Sunt super pro Ucraina, dar escaladarea neîncetată este foarte riscantă pentru întreaga lume’

Jan 21, 2023
0 0
Read Time:49 Second

Elon Musk a calificat vineri drept o “escaladare neîncetată” faptul că Washingtonul ar fi dispus să sprijine atacurile ucrainene asupra Crimeei, calificând-o drept “riscantă pentru întreaga lume”.

“Sunt super pro Ucraina, dar escaladarea neîncetată este foarte riscantă pentru Ucraina și pentru întreaga lume”, a scris Musk pe Twitter. El a postat acest tweet ca răspuns către un alt utilizator, care a postat un link către un articol din The New York Times.

La începutul acestei săptămâni, ziarul a relatat, citându-și sursele, că administrația Biden este înclinată să creadă că armata ucraineană ar trebui să fie capabilă să atace teritoriul Crimeii, dobândind astfel o poziție mai puternică la viitoarele negocieri, “chiar dacă un astfel de pas crește riscul unei escaladări”, relatează Tass.com.

Coordonatorul Consiliului de Securitate Națională al SUA pentru comunicare strategică, John Kirby, a declarat vineri că Washingtonul consideră Crimeea o parte a Ucrainei, adăugând că, în opinia Washingtonului, Kievul ar trebui să decidă în mod independent ce regiuni să atace.

Sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *