• Sun. Feb 5th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Vești proaste despre vaccinurile anti-COVID: S-a observat că pot diminua efectele botoxului

Jan 20, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Vești proaste pentru modelele de pe Instagram și celebritățile în vârstă de la Hollywood: vaccinurile Covid ar putea face ca botoxul să dispară mai repede, notează publicația italiană Il Messaggero, citată de agenția Rador.

Un studiu israelian susține că injecțiile cu toxina botulinică folosite pentru a minimiza ridurile de pe frunte și cele din jurul ochilor pot fi mai puțin eficiente după vaccinarea împotriva Covid-19.

Cercetătorii au descoperit că după ce au primit vaccinul ARNm Pfizer, timpul mediu necesar pacienților pentru a avea nevoie de o nouă umplere a ridurilor a scăzut. Astfel, pacienţi care veneau înainte la fiecare trei luni, au început să sosească acum cu 20 de zile mai devreme, dermatologii din Statele Unite observând în rândul utilizatorilor de botox tendința de a anticipa injecțiile.

Dr. Marisa Garshick, dermatolog din New York, a abordat subiectul într-o postare pe Instagram săptămâna trecută.

„Este vaccinul Covid motivul pentru care botox-ul tău nu mai durează atât de mult?”, a întreabat aceasta într-un scurt videoclip, în care a clarificat că, deşi unii dermatologi și pacienți au observat acest fenomen, „sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege cum stau lucrurile cu adevărat’”.

În acelaşi timp, dr. Garshick a avut grijă să avertizeze că potențialul efect secundar cosmetic nu este un motiv pentru ca persoanele să nu se vaccineze.

Comentând postarea, Susan Yara, un influencer care face reclamă îndeosebi la produse pentru îngrijirea pielii, a spus că a experimentat și ea dizolvarea mai rapidă a fillerului. „Uf!! Nu-mi doream să fie adevărat, dar mi s-a întâmplat”, a scris aceasta.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *