• Sun. Feb 5th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Anunț publicitate- „ PREMIER ENERGY prin ACON GAZ S.R.L (pt. ONICA ELENA),

Jan 20, 2023
0 0
Read Time:47 Second

„ PREMIER ENERGY prin ACON GAZ S.R.L (pt. ONICA ELENA), anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si evaluarii asupra corpului de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Extindere retea distributie de gaze naturale si realizare  bransamente aferente”, propus a se realiza in com. Valea Lunga, jud. Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomitei, nr. 1, județul Dâmbovița, in zilele de luni-vineri, intre orele 09:00-16:00, precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii, la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.”

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *