• Sat. Apr 13th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Antoine Fuqua, care a semnat trilogia ‘Equalizer’, va regiza un film biografic despre Michael Jackson

Jan 20, 2023

Antoine Fuqua, regizor american în vârstă de 56 de ani, a fost ales să realizeze un film biografic aşteptat despre Michael Jackson, anunţă Variety.

„Ne simţim foarte norocoşi că a ales „Michael” drept următorul său proiect. Talentul şi angajamentul său faţă de meserie vor face din „Michael” un film de neuitat”, a declarat Joe Drake, preşedintele Lionsgate Motion Picture Group, care va distribui filmul la nivel mondial, informează News.ro.

Graham King va fi producător, un regizor cu deja ceva experienţă, el a produs „Bohemian Rhapsody” şi a câştigat un Oscar pentru „The Departed”.

Antoine Fuqua a realizat deja aproximativ douăzeci de filme în întreaga sa carieră de regizor, care a început în 1998 cu „The Replacement Killers”. A devenit cunoscut în principal datorită „Training Day” din 2001.

Filmul „Emancipation”, pe care l-a regizat şi care a fost produs de Will Smith, a avut o lansare amânată din cauza palmei pe care Smith i-a dat-o lui Chris Rock în timpul ceremoniei Oscar. Un episod care a umbrit filmul lui Antoine Fuqua când a fost lansat în cele din urmă în cinematografe în decembrie 2022.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *