• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Mascații au descins în mai multe locații: o societate țepuia firmele de asigurări, înscenând accidente

Jan 18, 2023
0 0
Read Time:55 Second

Polițiștii din Argeș au făcut miercuri dimineața 14 percheziții la sediul unei societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat specializat în înșelăciuni privind asigurările.

Potrivit IPJ Argeș, perchezițiile au avut loc în localitățile Pitești, Topoloveni, Poiana Lacului și Izvoru, la sediul unei societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de constituirea de grup infracțional organizat și înșelăciuni privind asigurările, scrie Mediafax.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2016-august 2019, trei persoane au constituit un grup infracțional organizat, la care au aderat alte trei persoane, cu scopul de a obține, în mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani de la societățile de asigurare – reasigurare, prin solicitarea și primirea plăților necesare efectuării reparaților unor autovehicule distruse, în mod intenționat, în cadrul unor accidente de circulație regizate, prezentate ca fiind accidente de circulație reale.

Autoturismele avariate ar fi fost reparate la același service, prejudiciul creat în dauna societăților de asigurare și reasigurare fiind de aproximativ 80.000 de euro. Șase persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *