• Sun. Dec 3rd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Adrian Câciu neagă că OMV ar fi făcut presiuni să nu plătească taxa de solidaritate: Am cerut lămuriri

Jan 18, 2023
0 0
Read Time:49 Second

Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, spune că OMV va plăti taxa de solidaritate. El afirmă că a solicitat Comisiei Europene să facă o normă de interpretare.

„Pentru a nu mai fi neclarități în interpretarea Regulamentului și a Ordonanței, am solicitat Comisiei Europene să facă o normă de interpretare. (…) Lucrurile sunt, din punctul meu de vedere, clare: toată lumea va plăti această taxă. Dacă e ceva care poate fi îmbunătățit, va fi îmbunătățit”, spune Adrian Câciu.

Ministrul de Finanțe spune că nu există un contact cu reprezentanții OMV, „decât cel instituțional”. „Nu au existat nici presiuni, dar nici intervenții din partea niciunei companii, fiindcă statul român este puternic” mai spune Câciu. Întrebat dacă este sigur că OMV se încadrează în parametrii din ordonanță, astfel încât să plătească taxa de solidaritate, el a spus: „Sunt foarte sigur”.

„Din punctul meu de vede, nu am dubii că această taxă de solidaritate nu va fi plătit, inclusiv de această companie (OMV- n.r.)”, încheie ministrul de Finanțe.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *