• Sun. Feb 5th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

De ce au început rușii să folosească tot mai des rachete antiaeriene S-300 și S-400 în locul rachetelor balistice Iskender (armata ucraineană)

Jan 17, 2023
0 0
Read Time:58 Second

Purtătorul de cuvânt al Comandamentului Forțelor Aeriene ale Ucrainei, Yuriy Ignat, a declarat luni că mai puțin de 100 de rachete balistice Iskander se mai regăsesc în arsenalul Rusiei, așa că trupele ruse folosesc din ce în ce mai mult rachete S-300 și S-400 pentru a lovi ținte terestre din Ucraina, potrivit Pravda Ucraineană.

„Adversarul a început să folosească din ce în ce mai mult rachete S-300 și S-400 împotriva țintelor terestre. Acestea sunt rachete antiaeriene concepute pentru luptă antiaeriană, pentru a doborî ținte aeriene, în special cele aerodinamice — avioane, elicoptere, croazieră, rachete, UAV-uri. Acest lucru indică faptul că au puține rachete balistice, au mai rămas mai puțin de 100 de rachete Iskander, potrivit GUR. Pe de altă parte, Rusia produce o mulțime de rachte S-300 de rachete și mai au în depozite. În ceea ce privește rachetele S-400, acesta este noul lor sistem de care sunt foarte mândri. Ca urmare, sunt o amenințare”, a explicat Ignat.
Pentru a distruge astfel de rachete, sunt necesare sisteme de apărare din Occident sau trebuie distruse direct în pozițiile din care sunt lansate loviturile, a mai spus acesta.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *