• Mon. Dec 11th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Tentativă de evadare din Arestul Capitalei: O persoană arestată s-a crezut personaj în ‘Prison Break’

Jan 16, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Poliția Capitalei anunță că un tânăr aflat în arest pentru tâlhărie este cercetat mai nou și pentru tentativă de evadare, după ce a dat jos tencuiala de pe un perete, existând suspiciunea că încerca să sape un tunel.

Potrivit unor surse judiciare, este vvorba despre un tânăr în vârstă de 20 de ani, care era arestat pentru o tâlhărie. Acesta mai are antecedente penale și o condamnare tot pentru fapte de tâlhărie. Tânărul nu a apucat să sape niciun tunel, doar a rupt tencuiala de lângă geam, iar după ce a dat de cărămidă s-a oprit.

OFICIAL:

„La data de 11 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Centrul de Reținere și Arestare Preventivă au constat faptul că, într-o cameră de deținere, a fost distrusă tencuiala unui perete, din zona geamului.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că o persoană privată de libertate, folosindu-se de elemente metalice ale patului, ar fi distrus tencuiala unui perete, fără a fi afectată siguranța deținerii, încercând să ascundă aceasta cu ajutorul unor sticle și burete, iar resturile rezultate le-ar fi ascuns într-un coș de gunoi, de sub pat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la evadare și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, au fost demarate verificări interne pentru a se stabili condițiile în care a avut loc incidentul, urmând ca la finalul acestora să fie dispuse măsuri legale.”
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *