• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Două eleve din clasa a V-a au bătut o colegă în clasă chiar în fața colegilor. Incidentul a avut loc la o școală din Câmpina, iar polițiștii și reprezentanții școlii au început anchete. Scenele violente au fost filmate de copii și au fost distribuite pe rețelele de socializare. Astfel, au fost văzute de profesori și de polițiști, scrie Mediafax. „La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că într-o unitate de învățământ din municipiu a avut loc un conflict între trei minore. La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, au anunțat reprezentanții IPJ Prahova. Părinții copiilor implicați vor fi chemați la școală. Conducerea unității din Câmpina a început o anchetă la finalul căreia va stabili ce măsuri ca lua împotriva agresoarelor. sursa:stiripesurse

Jan 16, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Rusia a lansat în cursul nopţii un atac asupra oraşului Zaporojie din sud-estul Ucrainei, rănind civili şi distrugând infrastructura rezidenţială, potrivit unor oficiali regionali citaţi de The Guardian.

Oleksandr Staruh, şeful administraţiei regionale de stat din Zaporojie, a declarat, într-o postare pe Telegram făcută în jurul orei locale 1:00, că Rusia a lansat un atac cu rachete asupra oraşului Zaporojie şi a suburbiilor sale.

“Există distrugeri ale infrastructurii civile, rezidenţiale şi industriale. Au fost primite informaţii că mai multe persoane au fost rănite uşor. Toate serviciile relevante se află la faţa locului”, a anunţat Staruh.

Secretarul consiliului municipal din Zaporojie, Anatoli Kurtev, a confirmat că trei persoane au fost transportate la spital.

“Ruşii au tras din nou asupra oraşului nostru. În urma atacului din cursul nopţii, au fost răniţi oameni. Există case avariate. Trei persoane au fost transportate la spitale. Printre acestea se află doi copii de nouă şi cincisprezece ani”, a relatat oficialul.

În regiunea Zaporojie, în afara oraşului Enerhodar, se află cea mai mare centrală atomică din Europa, care este ocupată de ruşi.

Moscova a decretat – abuziv – în septembrie anul trecut anexarea regiunii ucrainene Zaporojie, dar în practică nu o controlează în totalitate.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *