• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

UPDATE: Încă un depozit de muniții a sărit în aer, în Belgorod: trei persoane au fost ucise și alte 13 au fost rănite

Jan 15, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Update:

Trei persoane au fost ucise și alte 13 au fost rănite în urma unei explozii în regiunea Belgorod din Rusia, a anunțat duminică agenția rusă de presă RIA Novosti, citând serviciile de urgență locale, informează Reuters, transmite RADOR. Autoritățile ruse au declarat anterior că 10 militari ruși au fost răniți în explozia produsă într-un centru cultural din regiunea Belgorod, care se învecinează cu Ucraina și în care se află mai multe baze militare și terenuri de antrenament rusești. Canalele Telegram 112 și Baza, asociate cu agențiile de aplicare a legii din Rusia, au declarat că morții și răniții sunt recruți ruși care au fost chemați să lupte în Ucraina în cadrul campaniei de mobilizare a Rusiei, anunțată în septembrie anul trecut. Acestea au relatat că explozia a avut loc după ce un soldat a manevrat greșit o grenadă într-un centru cultural local care fusese transformat pentru a se putea depozita muniție.

Știrea inițială:

O detonare de muniție și un incendiu au izbucnit într-o casă de cultură rurală din localitatea Tonenkoye din regiunea Belgorod, au declarat duminică serviciile de urgență pentru TASS.

A fost un incendiu noaptea în centrul cultural al satului din localitatea Tonenkoye. Înăuntru era muniție și a detonat. Zece militari au fost răniți”, a spus sursa.

Potrivit acestuia, 15 locuitori din casele adiacente căminului cultural al satului au fost evacuați.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *