• Sun. Feb 5th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Bode și-a asmuțit oamenii: Cum s-au răzbunat polițiștii români pentru umilința lui Nehammer

Jan 15, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Sute de persoane și mașini, căutate din diferite motive de autoritățile din mai multe state europene, au fost descoperite în România în doar câteva zile. Potrivit IGPR, în perioada 6-12 ianuarie, poliţiştii români şi partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 689 de persoane, 46 de autovehicule și 51 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

În România au fost localizate 471 de persoane aflate în situația menționată. Poliţiştii români au pus în aplicare 18 mandate europene de arestare, fiind depistate 115 persoane semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 212 persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 12 persoane care erau semnalate ca dispărute.

De asemenea, de pe teritoriul României, au fost ridicate 30 de documente și au fost găsite 41 de autovehicule și 3 plăcuțe de înmatriculare, ce erau căutate pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 218 persoane căutate de autorităţile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor. Dintre acestea, 23 erau urmărite de Poliţia Română, în baza unor mandate europene de arestare, 18 erau semnalate de statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, alte 29 de persoane erau căutate pentru participarea la o procedură judiciară, iar 7 erau semnalate dispărute de autorităţile române.

Totodată, partenerii străini au identificat pe teritoriul lor 5 autovehicule și 21 de documente căutate de autorităţile române, în vederea indisponibilizării sau pentru a fi folosite ca probe în cadrul procedurilor penale, a precizat IGPR.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *