• Tue. Feb 27th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Bărbat dat în urmărire, prins în urma unui apel la 112 privind prezența unui câine periculos

Jan 15, 2023

Un bărbat care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea a fost depistat de jandarmii braşoveni, duminică, datorită câinelui acestuia, notează agerpres.
Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost găsit după ce, prin apel la 112, o altă persoană s-a plâns de câinele acestuia, care părea periculos.

“Un apel primit prin sistemul 112, prin care ni se semnala prezenţa unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Braşov, s-a dovedit a fi mult mai important pentru colegii noştri. Ajunşi la faţa locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla şi stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din faţa al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani”, a precizat IJJ Braşov.

Conform sursei citate, după verificarea identităţii bărbatului, jandarmii au aflat că pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracţiune la regimul rutier.

“Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare şi a fost predat colegilor de la poliţie. În cazul câinelui, au fost anunţate autorităţile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că, pentru o perioadă, va fi despărţit de stăpânul lui”, a menţionat sursa citată.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *