• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Bărbat dat în urmărire, prins în urma unui apel la 112 privind prezența unui câine periculos

Jan 15, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Un bărbat care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea a fost depistat de jandarmii braşoveni, duminică, datorită câinelui acestuia, notează agerpres.
Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost găsit după ce, prin apel la 112, o altă persoană s-a plâns de câinele acestuia, care părea periculos.

“Un apel primit prin sistemul 112, prin care ni se semnala prezenţa unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Braşov, s-a dovedit a fi mult mai important pentru colegii noştri. Ajunşi la faţa locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla şi stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din faţa al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani”, a precizat IJJ Braşov.

Conform sursei citate, după verificarea identităţii bărbatului, jandarmii au aflat că pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracţiune la regimul rutier.

“Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare şi a fost predat colegilor de la poliţie. În cazul câinelui, au fost anunţate autorităţile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că, pentru o perioadă, va fi despărţit de stăpânul lui”, a menţionat sursa citată.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *