• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Anchetă-fulger deschisă la Rompetrol: Un tânăr de numai 20 de ani a murit la Midia Marine Terminal

Jan 15, 2023

Un tânăr de 20 de ani din Năvodari a murit, sâmbătă seara, într-un accident de muncă în incinta Rompetrol, pe o rampă automată operată de Midia Marine Terminal, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanţa a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul

Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanţa, Marian Becheanu, a declarat pentru News.ro, că evenimentul a avut loc sâmbătă seară, în timp ce erau făcute manevre ale unor garnituri de vagoane pentru a fi încărcate cu produs petrolier, scrie Mediafax.

“S-a produs evenimeentul în timpul efectuării unor manevre a unor garnituri de vagoane în vederea încărcării acesteia cu produs petrolier, în incinta Rompetrol, pe o rampă automată operată de Midia Marine Terminal (n.r – deţinută şi operată de Rompetrol)”, a declarat Marian Becheanu.

El a precizat că victima avea 20 de ani, era din Năvodari şi lucra la Midia Marine Terminal. Şeful ITM Constanţa a precizat că deocamdată nu se ştie cum şi-a pierdut tânărul viaţa. “Am fost la faţa locului cu unul dintre colegii mei şi chiar am încercat să facem o reconstituire a ceea ce s-a întâmplat acolo, se iau declaraţii la acest moment pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul şi în funcţie de acestea, cauzele producerii lui şi reglementările încălcate şi pe cale de consecinţă eventuale responsabilităţi. Nu au fost martori, este important raportul medicol-legal de necropsie şi nu poate fi făcută la acest moment o precizare fermă despre cum s-a produs evenimentul”, a mai declarat Marian Becheanu.
sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *