• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu îi reamintește lui Klaus Iohannis îndatoririle pe care le are: Avem categoric nişte priorităţi

Jan 14, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, că nu au avut o discuţie în coaliţie despre guvernarea cu sau fără UDMR după “rotativa” din primăvară, adăugând că această coaliţie “creează o majoritate”.

“Nu am avut această discuţie în interiorul coaliţiei. Părerea mea e că avem o coaliţie, care creează o majoritate. Vom vedea”, a declarat Ciolacu, înaintea unei întâlniri la sediul PSD Bihor din Oradea, informează Agerpres.

Întrebat dacă vor fi schimbaţi şi prefecţii din judeţe, la rotativa din primăvară, Ciolacu a arătat că în acordul politic nu este prins acest aspect. “Dar cu toţii facem politică. (…) Până acum nu este nicio solicitare în acest sens,” a adăugat liderul PSD.

Solicitat să precizeze care ar fi primele schimbări pe care le va face în calitate de premier, Marcel Ciolacu s-a referit doar la domeniul economic.

“Sunt ferm convins că voi ieşi într-o conferinţă de presă, după ce voi fi desemnat de domnul preşedinte, dânsul având acest atribut constituţional, şi o să le anunţ. Lucrăm la ele. Avem categoric nişte priorităţi pe termen scurt şi anumite priorităţi până la sfârşitul mandatului, care nu este un mandat foarte lung, dar confortabil. E cam cât mandatul domnului Grindeanu şi al domnului Tudose la un loc. Ca timp. Pe ce ne-am axa? Economic, în primul şi în primul rând,” a precizat Marcel Ciolacu pentru AGERPRES.

Preşedintele PSD a sosit, sâmbătă, la Oradea, alături de secretarul general al partidului, Paul Stănescu şi responsabilul de zonă, bistriţeanul Radu Moldovan, pentru a participa la o întrunire informală cu cei 27 de primari PSD din judeţ, cei doi parlamentari – senatorul Florian Bodog şi deputatul Ioan Mang, preşedinte al PSD Bihor, şi secretarii de stat orădeni din PSD, Felix Cozma şi Aurel Mohan.

Marcel Ciolacu a precizat că a venit la Oradea pentru a purta “discuţii între colegi despre viitorul organizaţiei de la Bihor.”
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *