• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Putin caută țapi ispășitori pentru lipsa de echipamente și tehnologie a armatei ruse (ISW)

Jan 13, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Președintele rus Vladimir Putin l-a criticat public pe viceprim-ministrul Denis Manturov pentru că companiile de aviație nu au primit ordine de stat în timpul unei reuniuni a cabinetului de miniștri din 11 ianuarie. Putin a spus că unele companii nu au primit încă ordine de stat pentru 2023 și nu angajează mai mult personal sau se pregătesc. pentru a crește producția pentru potențiale comenzi în viitor.

Putin a întrerupt, de asemenea, explicația lui Manturov conform căreia ministerul a elaborat deja ordine pentru industriile civilă și militară, ceea ce l-a determinat pe Manturov să admită că Rusia nu a emis o parte din documentele producătorilor de avioane care să aprobe finanțarea de stat pentru proiectele lor.
„Acest incident este probabil parte dintr-o campanie de informare a Kremlinului în desfășurare pentru a ridica imaginea lui Putin ca lider implicat în timpul războiului”, a spus Institutul pentru Studiul Războiului în cea mai recentă actualizare. „Kremlinul ar fi putut să elimine dezacordul din transcrierea sa oficială (așa cum face adesea pentru majoritatea întâlnirilor lui Putin, care sunt intens editate și gestionate pe scenă), dar a ales să publice răspunsul dur al lui Putin, eventual pentru a identifica alți oficiali din cadrul Kremlinului ca fiind vinovații pentru provocările bazei industriale de apărare ruse și, eventual, pentru a amenința pe alți oficiali”.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *