• Tue. Feb 27th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Protest la Cotroceni și MAI față de menținerea în funcție a lui Lucian Bode: ‘Iohannis, președintele plagiatorilor’

Jan 13, 2023

USR a organizat, vineri dimineața, un protest în fața Administrației Prezidențiale și a Ministerului de Interne „față de menținerea în funcția de ministru a plagiatorului Lucian Bode”.

„Au trecut două zile de la verdictul de plagiat. Bode și Iohannis se fac că plouă. Am decis să le reamintim”, afirmă Cătălin Drulă, președintele USR.

Membrii USR au afișat bannere pe care scria „Iohannis, președintele plagiatorilor. Ciucă, Bode, Cîmpeanu” și „Șeful polițiștilor e hoț. Bode, demisia!”.

„Corupție. Plagiat. Incompetență. Ce mai trebuie să facă Lucian Bode ca premierul Nicolae Ciucă și președintele Iohannis să-l trimită acasă?”, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Comisia de Etică a Universității Babeș-Bolyai a decis, după analiza tezei de doctorat a ministrului de Interne Lucian Bode, că „abaterile etice constatate sunt suficient de importante pentru a concluziona că teza este profund viciată”.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că este „absolut uluitor demersul de analizare a unei lucrări redactate în 2018 folosind norme actualizate în 2020-2022”: „E un precedent extrem de periculos. (…) Aceste atacuri concertate ale USR și ale sateliților săi asupra mea sunt absurde”.

 

 

Sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *