• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Dmitri Peskov anunță că nu există nicio șansă de încetare a războiului: Zelenski are interdicție prin lege la negocieri!

Jan 11, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Legislaţia ucraineană interzice dialogul cu Federația Rusă, iar Occidentul nu permite Kievului să dea dovadă de flexibilitate în această chestiune, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Nu există perspective pentru a purta negocieri de pace cu Ucraina, atâta timp cât legislaţia ucraineană interzice dialogul cu Federația Rusă și atâta timp cât Occidentul nu permite Kievului să fie flexibil în această problemă. Această opinie a fost exprimată miercuri într-un interviu acordat reprezentanților presei de către Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, scrie Rador.

”În condițiile în care legislaţia Ucrainei îi interzice președintelui Ucrainei să stabilească orice contact cu noi sau să poarte un dialog cu noi și în condițiile în care occidentalii nu sunt, în mod evident, dispuşi să permită Kievului să dea dovadă de flexibilitate în această chestiune, să susţină că există unele perspective, în momentul de faţă nu există …”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, comentând declarațiile ministrului turc de externe, Mevlüt Çavuşoğlu, potrivit cărora Federația Rusă este pregătită pentru negocieri cu partea ucraineană. Peskov a subliniat că ”Rusia a fost întotdeauna dispusă să soluţioneze problemele prin intermediul negocierilor”. ‘Și președintele [Federației Ruse, Vladimir] Putin a susţinut în mod repetat că menținem în continuare această disponibilitate’, a mai spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului. ”Fără discuţie, realizarea obiectivelor noastre pe căi pașnice, politice și diplomatice este varianta pe care o preferăm”, a mai spus el. Peskov a fost de acord că, atâta timp cât există o interdicție legislativă ce vizează interzicerea negocierilor dintre Rusia în Ucraina, negocierile nu pot avea loc.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *