• Fri. Feb 23rd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Simona Halep ar putea scăpa de suspendare: a obținut o audiere în regim de urgență

Jan 10, 2023

Simona Halep și avocații săi au depus o solicitare pentru a se judeca în regim de urgență cazul de dopaj. Sports Resolutions, tribunalul independent de la Londra desemnat de ITIA (International Tennis Integrity Agency), cel care judecă în primă instanță cazurile de dopaj a acceptat solicitarea Simonei Halep.

În cazul în care această instanță îi va da dreptate, Simona Halep va scăpa de suspendare și se va alege doar cu o mustrare. Ea va putea reveni în circuitul profesionist de tenis, informează ProSport.

Halep a obținut o audiere în regim de urgență, astfel încât cazul ei să fie judecat în termeni de 3 luni de la prezentarea rechizitorului de către echipa sa.
Investigațiile făcute de experții angajați de Simona Halep ar urma să prezinte varianta contaminării în cazul de dopaj, iar jucătoarea speră să scape doar cu o mustrare, fără a fi suspendată definitiv. În cazul în care această primă instanță nu îi stabilește nevinovăția, Halep poate merge la TAS cu dosarul său, Tribunalul de la Lausanne fiind a doua cale de atac.

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *