• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Șeful Disney le cere angajaților să se întoarcă la birou 4 zile pe săptămână: ‘Munca, împreună, în prezență, va fi benefică pentru creativitatea companiei’

Jan 10, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Șeful Disney a făcut apel la angajații care lucrează de acasă să înceapă să meargă la birou 4 zile pe săptămână, de la începutul lunii martie.

Directorul executiv Bob Iger a declarat că așa-numiților lucrători “hibrizi” li se va cere de acum înainte să trateze “zilele de luni până joi ca zile de lucru în prezență”, relatează BBC.

În opinia acestuia, munca în prezență este esențială pentru “o afacere creativă ca a noastră”.

Anunțul vine la două luni de la revenirea șocantă a lui Iger la Disney.

“Nimic nu poate înlocui abilitatea de a te conecta, de a observa și de a crea cu colegii care vine din faptul că ești fizic împreună, nici oportunitatea de a crește profesional învățând de la lideri și mentori”, a arătat Iger într-o notă adresată angajaților, văzută de BBC.

“Sunt convins că munca, împreună, în prezență, va fi benefică pentru creativitatea și cultura companiei, precum și pentru cariera angajaților noștri”, a adăugat el, scrie Mediafax.

La fel ca multe alte companii mari, Disney a permis angajaților să lucreze de acasă în timpul pandemiei pentru a ajuta la încetinirea răspândirii Covid-19.

De asemenea, la fel ca și alte mari firme, Disney a trecut acum la readucerea personalului în birourile sale.

În ultimele luni, companii precum Snap, Tesla și Uber au anunțat schimbări similare în politicile lor de lucru.

Din septembrie, angajații gigantului tehnologic Apple au fost obligați să lucreze timp de trei zile pe săptămână în birourile firmei.

În noiembrie, multimiliardarul Elon Musk a ordonat personalului Twitter să se întoarcă la birou pentru 40 de ore pe săptămână, punând capăt politicii permanente a companiei de “lucru de oriunde”.

Decizia lui Musk, care a cumpărat platforma de socializare într-o tranzacție de 44 de miliarde de dolari (38,7 miliarde de lire sterline), ar fi determinat un număr mare de angajați să demisioneze după ce acesta le-a cerut să se angajeze pentru “ore lungi la intensitate mare” sau să plece.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *