• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Noapte de foc pe frontul din Ucraina: Bombardamente puternice la Nikopol, Kramatorsk și Herson

Jan 10, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Şeful Administraţiei Militare Regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, a raportat că, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, armata rusă a tras asupra raionului Nikopol, folosind artilerie şi lansatoare de rachete Gradov, notează RADOR.

“Nouă ore de alerte de raid aerian, de lovituri cu Grad și artilerie grea. Rușii au bombardat raionul Nikopol de două ori în timpul nopții. Comunitatea Marhaneţ a fost sub focul inamicului. Peste 30 de obuze căzut acolo” – a detaliat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk. Potrivit acestuia, bombardamentele nocturne nu s-au soldat cu victime, însă există distrugeri – case și cafenele deteriorate.

Trupele ruse au lansat, luni seară, un atac cu rachete asupra oraşului Kramatorsk, din regiunea est-ucraineană Donețk. Potrivit şefului adjunct al Biroului Președintelui Ucrainei, Kirilo Timoşenko, ruşii au bombardat o stradă, iar două persoane aflate într-o mașină au fost ucise. Guvernatorul regiunii Donețk, Pavel Kirilenko, de asemenea, a raportat că ocupanții ruşi au atacat Kramatorsk și Kostiantinivka. “La Kostiantinivka, rachetele au lovit periferia orașului, astfel că nu există persoane rănite. În Kramatorsk, racheta a căzut pe o stradă” – a scris oficialul.

Mai multe explozii s-au auzit în oraşul Herson și în suburbii, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie. Canalele locale de Telegram au raportat numeroase explozii şi în regiunea Herson, pe malul stâng al Niprului. Deocamdată, nu există informaţii din partea autorităţilor ucrainene. RBC aminteşte că, în cursul zilei de luni, armata rusă a bombardat o zonă rezidenţială din oraşul Herson. O persoană a fost ucisă, iar o alta a fost rănită.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *