• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ceața densă a perturbat traficul aerian din Delhi, iar valul de frig a forțat autoritățile să amâne redeschiderea școlilor cu o săptămână

Jan 9, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Ceața densă din Delhi a întârziat luni zborurile, iar un val de frig a forțat autoritățile să amâne redeschiderea școlilor cu o săptămână, în condițiile în care vizibilitatea a scăzut, iar mașinile circulau cu luminile de avarie aprinse, potrivit Reuters.

Aeroportul internațional Indira Gandhi din capitala indiană le-a cerut pasagerilor să contacteze companiile aeriene pentru a afla informații actualizate despre zboruri, scrie Mediafax.

„Din cauza ceții dense, este posibil ca operațiunile de zbor de pe aeroportul din Delhi să fie afectate”, au precizatt reprezentanții Aeroportului pe Twitter.

Datele de la sistemele private de urmărire a zborurilor au arătat că mai multe zboruri au fost întârziate.

Departamentul de Meteorologie al Indiei (IMD) a prognozat „condiții de ceață densă până la foarte densă” în multe părți din Delhi și din statele din nord și est, precum Punjab, Haryana, Uttar Pradesh și Bihar, până marți.

Acesta a avertizat că traficul aerian, rutier și feroviar ar putea fi afectate în cele două zile, iar oamenii ar putea suferi de probleme respiratorii. pulmonare. De asemenea, a precizat că liniile electrice s-ar putea defecta în zonele cu ceață densă.

Delhi, un oraș cu 20 de milioane de locuitori, a prelungit deja cu o săptămână vacanța de iarnă pentru multe școli. Multe școli private ar urma să se redeschidă luni.

Orașul a înregistrat luni o temperatură minimă de 5 grade Celsius. Cea mai scăzută pentru ziua de duminică a fost de 3,8 grade Celsius, care, potrivit IMD, a fost cu 3 grade sub normalul pentru această perioadă a anului.

Un val de frig este declarat în câmpiile din India atunci când temperatura minimă scade la 4 grade Celsius sau scade cu 4,5 grade sub normalul la 10 grade Celsius sau mai puțin.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *