• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Primele cuvinte ale soției lui Gianluca Vialli, după moartea legendarului fotbalist

Jan 8, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

La două zile după moartea fostului mare internațional italian Gianluca Vialli, soția sa, Cathryn, rupe tăcerea și trimite un mesaj către „La Gazzetta dello Sport”.

“Luca a fost un sportiv foarte talentat și respectat de toată lumea, dar a fost și cel mai iubitor soț și tată din lume. Suntem devastați. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul vostru sincer”, a scris Cathryn White-Cooper, informează Mediafax.

„Nu este momentul potrivit pentru declarații”, a adăugat Libby, sora geamănă a lui Cathryn, pentru Gazzetta dello Sport: „este o zi tristă. Fiul meu locuiește în Italia și mi-a spus că există un val de emoții după moartea lui Gianluca. A fost o persoană minunată, nu doar un sportiv de excepție, ci mai ales un om cu o poveste de spus: prin curajul și cuvintele sale, a transmis un mesaj important tuturor celor care luptă împotriva cancerului”.

Gianluca Vialli s-a stins din viață pe 6 ianuarie 2023.

Cathryn White-Cooper s-a căsătorit cu Luca în mare secret pe 26 august 2003, dând vestea nunții doar printr-un comunicat către agenția ANSA.

S-au căsătorit în castelul magic Ashby din Northampton, dar au făcut-o doar cu familia și câțiva prieteni apropiați. Confidențialitatea i-a unit. Nu se lăudau cu dragostea lor, erau fericiți și nu au avut niciodată nevoie sau nu au vrut să o afișeze în public. Cathryn l-a ținut de mână până la ultima suflare în clinica londoneză.

Campionul din Cremona o cunoscuse pe Cathryn, fotomodel la Londra, pe vremea când acesta era fotbalist la Chelsea. Aceasta, de origine sud-africană, era un designer de interior stabilit în Anglia. Gianluca s-a îndrăgostit imediat de Cathryn, dar i-a luat mai mult de patru luni să o cucerească, a spus el. A urmat povestea lor de iubire și nașterea micuțelor Sofia și Olivia.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *