• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Federația Rusă vrea să impună ‘scenariul coreean’ (oficiali ucraineni)

Jan 8, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Secretarul Consiliului de Securitate Naţională şi Apărare din Ucraina, Oleksi Danilov, susţine că Federația Rusă dorește să impună Kievului scenariul înghețării agresiunii sale militare la scară largă conform “scenariului coreean”, stabilind un status quo, ceea ce presupune divizarea ţării, informează RBC, citată de Rador.

Danilov a menționat că părții ucrainene i se oferă acum “opțiunea coreeană” – condiționată, similară celei care a dus la separarea dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord. “Adică aici sunt un fel de ucraineni, iar dincolo sunt altfel de ucraineni. Rușii vor veni acum cu orice. Știu sigur că una dintre variantele pe care ni le pot oferi este Paralela 38” – a remarcat Danilov.
În acest context, oficialul a adăugat că a vorbit recent cu reprezentanții coreeni, care “consideră că a fost o mare greșeală că au făcut concesii şi au convenit asupra a ceea ce era necesar de dragul conservării, dar astăzi există probleme”. Danilov a mai declarat că Dmitri Kozak, adjunctul șefului administrației prezidențiale a Federației Ruse, participă la întâlniri cu “politicieni din trecutul Europei” și, prin intermediul acestora, “transmite mesaje că sunt pregătiți pentru multe concesii doar să stabilească un status quo în forma actuală a lucrurilor, pentru a ne forța astfel să putem ajunge la un fel de armistițiu”.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *