• Tue. Jan 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Elon Musk bagă Twitter la ‘dietă’ economică: Rețeaua de socializare a operat noi concedieri

Jan 8, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Twitter Inc a făcut noi reduceri de personal în echipa care se ocupă de moderarea globală a conținutului și în unitatea legată de discursul instigator la ură și hărțuire, anunță Reuters, care citează Bloomberg News, potrivit Mediafax.

Cel puțin încă o duzină de reduceri de personal au afectat lucrătorii din birourile companiei din Dublin și Singapore, se arată în raport, citând persoane familiare cu acest subiect.

Printre cei concediați de la platforma de socializare deținută de Elon Musk se numără Nur Azhar Bin Ayob, angajat relativ recent în funcția de șef al integrității site-ului pentru regiunea Asia-Pacific, și Analuisa Dominguez, director senior al Twitter pentru politica de venituri, a precizat Bloomberg.

Lucrătorii din echipele care se ocupă de politica privind dezinformarea, apelurile globale și mass-media de stat pe platformă au fost, de asemenea, eliminați, a adăugat raportul.

Vicepreședintele pentru încredere și siguranță al Twitter, Ella Irwin, a confirmat pentru Reuters că Twitter a făcut unele reduceri în echipa de încredere și siguranță vineri seară, dar nu a oferit detalii. “Avem mii de oameni în cadrul Trust and Safety care lucrează la moderarea conținutului și nu am făcut reduceri în echipele care fac această muncă zilnic”, a spus ea prin e-mail.

Twitter a concediat aproximativ 3.700 de angajați la începutul lunii noiembrie, într-o măsură de reducere a costurilor luată de Elon Musk, iar alte sute de persoane au demisionat ulterior.

Compania a fost, de asemenea, a fost lovită luna trecută de un proces care susținea că a vizat în mod disproporționat angajații de sex feminin în concedieri.

Sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *