• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Mesajul ciudat transmis de Vladimir Putin, cu ocazia Crăciunului

Jan 7, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a transmis sâmbătă, 7 ianuarie, un mesaj cu prilejul Crăciunului (de rit vechi, n.r.), prin intermediul căruia i-a felicitat pe toţi cetăţenii ruşi, pe creştinii ortodocşi (de rit vechi, n.r) cu ocazia Crăciunului, dorindu-le succes şi prosperitate.

În mesaj, preşedintele a menţionat contribuția creativă a Bisericii Ortodoxe Ruse în menţinerea unităţii societății și în consolidarea instituției familiei, informează Rador.

Mesajul lui Vladimir Putin este ciudat, în condițiile în care Biserica Ortodoxă Rusă nu doar că nu sprijină pacea, ci binecuvântează războiul.

”Această minunată sărbătoare, iubită de toţi, îi inspiră pe oameni la fapte și aspirații bune, ajută la afirmarea în societate a valorilor spirituale și orientărilor morale durabile precum mila, compasiunea, toleranţa și dreptatea”, menţionează el în mesajul de felicitare postat pe site-ul Kremlinului.

Putin a remarcat contribuția creativă uriașă pe care o are Biserica Ortodoxă Rusă și alte confesiuni creștine din Rusia în menţionerea unităţii societății, în păstrarea vie a memoriei istorice, în educarea tinerilor și în consolidarea instituției familiei.

‘Instituţiile bisericești acordă prioritate menținerii păcii și armoniei interetnice și interreligioase în țara noastră, au grijă de cei care au nevoie de ajutor, îi susțin pe militarii noștri, care participă la operațiunea militară specială. O activitate atât de amplă, multilaterală, cu adevărat plină de sacrificiu merită cel mai sincer respect”, a subliniat președintele Federației Ruse în mesajul său.

El le-a urat creștinilor ortodocși, tuturor celor care prăznuiesc sărbătoarea Nașterii Domnului, sănătate, succes și cele mai frumoase urări de bine.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *