• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Însemnate, la fel ca vitele! Daily Mail dezvăluie că femeile traficate de Andew Tate aveau tatuaje speciale

Jan 6, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 33 Second

Presa internațională face dezvăluiri bombă despre rețeaua coordonată de influencerul Andrew Tate. Dacă ieri judecătorii care au făcut parte din completul care a decis ca frații Tate să rămână după gratii, sub acuzații de proxenetism, apreciau că pentru cei doi femeile sunt simple instrumente pentru obținerea banilor, presa internațioală duce dezvăluirile la un nou nivel. Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că femeile care muneau pentru Andew Tate, de bună voie sau explotate, erau însemnate, la fel ca vitele. Fetele aveau tatuaje speciale, cu inscripția “deținută de Andrew Tate”.

Atitudinea pe care inculpatul Andrew Tate o are faţă de femei este aceea că „le percepe doar ca pe un mijloc de a obţine câştiguri în mod facil”, reiese din documentele aflate la dosarul în care britanicul, fratele său şi cele două complice ale acestora au fost arestaţi preventiv de către autorităţile din România. Instanţa de judecată face de asemenea referire la consecinţele pe termen lung asupra persoanelor traficate.

„În contextul circumstanţelor personale, se apreciază relevantă atitudinea inculpaţilor cu privire la persoanele de sex feminin care lucrează în interesul acestora şi cu privire la modalităţile de obţinere a unor venituri în mod facil, astfel cum acestea rezulta din conţinuturile video postate pe platforme de socializare şi difuzare a conţinuturilor audio-video. (…) Din cuprinsul acestui conţinut, rezultă fără putinţă de tăgadă profunda lipsă de respect pentru normele legale şi totala indiferenţa faţă de valorile sociale ocrotite de care dă dovadă inculpatul (…) dar şi atitudinea de desconsiderare faţă de femei în general, pe care le percepe doar ca un mijloc de a obţine câştiguri mari în mod facil” se arată în încheierea de şedinţă prin care magistraţii bucureşteni au dispus arestarea preventivă a lui Tate şi celorlalţi inculpaţi din acest dosar.

Judecătorii fac de asemenea referire la consecinţele asupra vieţii femeilor traficate.

„În ceea ce priveşte condiţia prevăzută de art. 223 alin. 2 C.pr.pen., respectiv privarea de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică, judecătorul o apreciază îndeplinită, prin raportare la natura şi gravitatea concretă a faptelor reţinute în sarcina inculpaţilor, infracţiuni intenţionate, prin care se aduce atingere libertăţii de voinţă şi acţiune a persoanelor, dar şi la modul de comitere, inculpaţii … şi … creându-le victimelor, prin inducere în eroare, iluzia unor sentimente de afecţiune şi a unor relaţii stabile, pentru ca apoi, profitând de vulnerabilitatea acestora, să fie introduse în casa unde se aflau celelalte fete şi determinate la crearea de conţinut foto şi video, sub supravegherea şi controlul inculpatelor … şi … …, în vederea postării materialelor pe platformele …., cu scopul obţinerii de câştiguri materiale, aspecte care evidenţiază gravitatea deosebită a faptelor şi periculozitatea inculpaţilor. Judecătorul de drepturi şi libertăţi are în vedere, totodată, consecinţele săvârşirii faptelor asupra victimelor, fiind de natură a pune în pericol grav echilibrul psihic şi emoţional al acestora. Astfel, faptele de acest tip au un puternic impact psihologic asupra persoanelor traficate, care sunt practic dezumanizate, această formă de exploatare fiind de natură a produce efecte atât în plan psihologic şi emoţional, cât şi în plan social”, mai notează completul de judecată.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *