• Tue. Jan 31st, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Video | Rușii anunță că au doborât un obiect zburător neidentificat în regiunea Rostov, de la granița cu Ucraina

Jan 4, 2023
0 0
Read Time:54 Second

Marți seara, sistemele de apărare antiaeriană au distrus un obiect de mici dimensiuni în formă de balon în districtul Miasnikovski din regiunea rusă Rostov, care zbura liber în bătaia vântului, a anunțat guvernatorul regiunii Rostov, Vasili Golubev, pe canalul său de Telegram.

În noaptea de 4 ianuarie, s-a raportat că autoritățile regionale au îndemnat rezidenții să nu intre în panică după ce au apărut informații pe rețelele de socializare despre sistemul de apărare aeriană din regiune.

“Informații clarificate despre ceea ce s-a întâmplat cu o zi înainte. Ieri, în jurul orei 22:00, un sistem de apărare antiaeriană a fost în funcțiune la 7 km de satul Sultan Saly din districtul Miasnikovski. La o altitudine de 2,5 km, a fost detectat un obiect mic în formă de bilă, care zbura liber în vânt. A fost luată decizia de a o elimina”, a scris Golubev.

El a îndemnat locuitorii să rămână calmi. Potrivit acestuia, “toate forțele și mijloacele” au fost desfășurate pentru a asigura siguranța. “Cerul este acoperit cu echipamente de apărare aeriană”.

 

 

sursa:stiripesurse
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *