• Thu. Feb 9th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Şi ce dacă n-am voie? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou! Reacția lui Gigi Becali în ziua votului care l-a transforma în inculpat

Jan 4, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Omul de afaceri Gigi Becali știa că încalcă legea în ziua în care a mers să voteze la Referendumul pentru familie din 2018! Sosirea sa la secția de vot s-a lăsat cu mare vâlvă, iar în fața presei Becali a făcut ca totul să pară un mizilic!

“Şi ce dacă n-am voie? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou, a spus atunci patronul FCSB, care a mai stat în spatele gratiilor”, spunea pe atunci Becali, care acum a ajuns să fie trimis în judecată pentru gestul său.

Extrem de drastic împotriva căsătoriilor între cupluri formate din persoane de același sex, Becali și-a nuanțat poziția după ce Referendumul a picat la vot!

Citește și: Ultimă oră – Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru fraudă la vot

“Dar dacă îi văd în Biserică vor fi mari probleme. Pentru că spune Sfântul Ioan Gură de Aur: Dacă vezi pe cineva care batjocorește pe Hristos și îi dai o palmă îți sfințești mâna. Eu am să-mi sfințesc mâinile în Biserica Ortodoxă Română dacă văd așa ceva! Nu vreau să văd niciodată în BOR o rușine a trufiei. Da? Căci e diferență. Eu în Biserica Ortodoxă Română n-am să văd urâciunea asta. Eu am să merg la ei la primărie. Scopul final al Satanei este bajocură de Hristos: și asta vor ei. Să facă căsătorie în primărie și apoi în biserică”, a a mai spus Gigi Becali, conform DigiSport.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *