• Mon. Feb 6th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Scene ciudate în Baia Mare: O adolescentă aproape dezbrăcată, cu mâinile murdare de sânge, se plimba dezorientată pe stradă

Jan 3, 2023
0 0
Read Time:58 Second

Scene halucinante în această după-amiază pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată și cu sânge pe mâini a fost văzută de mai mulți oameni mergând dezorientată pe trotuar, transmite Antena 3.

Oamenii au întrebat-o ce s-a întâmplat, iar fata le-ar fi spus că a fost urmărită și nu știe cum a ajuns în acel loc.

Martori iau sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit imediat la fața locului.

Polițiștii au încercat să discute cu tânăra, la fel și cadrele medicale. Nu prea au avut cu cine pentru că aceasta ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene.

Totuși, au aflat că nimeni nu a urmărit-o iar rănile și le-a provocat singură. Totodată polițiștii au identificat-o pe tânără. Aceasta are 18 ani și ar locui în zona Craica.

Rănile de automutilare au fost superficiale și nu au necesitat tratament de specialitate. Medicii de pe ambulanță au vrut să o ducă totuși la spital, însă fata a refuzat categoric astfel că a ajuns la sediul Poliției pentru audieri.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *