• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Prinţul Harry, noi dezvăluiri tulburătoare din culisele Casei Regale

Jan 3, 2023
0 0
Read Time:2 Minute, 15 Second

Prinţul Harry continuă să vorbească în legătură cu ruptura din familia regală britanică. Într-un clip publicat luni, prinţul Harry a fost întrebat despre criticile la adresa lui şi a soţiei sale Meghan, ducesa de Sussex, cu privire la decizia lor de a se retrage din îndatoririle regale, dar îşi exprimă public nemulţumirile cu privire la ceea ce a dus la această mişcare. ”Nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca”, a spus el, referindu-se probabil la Familia Regală, potrivit CNN, citat de news.ro.

El a stat de vorbă cu Anderson Cooper pentru un interviu în cadrul emisiunii “60 Minutes”, descris de CBS ca fiind “primul interviu acordat de Prinţul Harry la televiziunea americană pentru a discuta despre cartea sa de memorii “Spare”, care urmează să apară, şi pentru a-şi povesti copilăria, pierderea mamei sale şi viaţa de Duce de Sussex, trăind în Marea Britanie şi acum în America”. Într-un clip publicat luni, Cooper l-a întrebat pe prinţul Harry despre criticile la adresa lui şi a soţiei sale Meghan, ducesa de Sussex, cu privire la decizia lor de a se retrage din îndatoririle regale, dar îşi exprimă public nemulţumirile cu privire la ceea ce a dus la această mişcare

Cel de-al doilea fiu al regelui Charles a reiterat că a încercat să abordeze problema în privat. “Şi de fiecare dată când am încercat să o fac în privat au existat informări şi scurgeri de informaţii şi plantarea de poveşti împotriva mea şi a soţiei mele”, a spus el. “Ştiţi, motto-ul familiei este ‘Niciodată să nu te plângi, niciodată să nu dai explicaţii’. Este doar un motto”. Cuplul a ţinut prima pagină a ziarelor cel mai recent pentru documentarul lor Netflix “Harry & Meghan”, care a debutat luna trecută. În acesta, cuplul a împărtăşit poveşti atât despre curtea lor, cât şi despre opiniile lor cu privire la modul în care au fost trataţi de mass-media şi de familiile lor respective. De asemenea, se aşteaptă ca prinţul Harry să intre în mai multe detalii despre viaţa sa în interiorul şi în afara familiei regale într-un viitor interviu televizat cu reţeaua britanică ITV, în care a declarat: “Vreau o familie, nu o instituţie”.

Într-un fragment în avanpremieră al interviului dat publicităţii luni, ducele de Sussex a spus: “Nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca”, referindu-se probabil la Familia Regală. “Aş vrea să-mi recuperez tatăl. Mi-ar plăcea să îl am înapoi pe fratele meu”, i-a spus el jurnalistului Tom Bradby în clipul interviului, care urmează să fie difuzat pe ITV1 duminică, 8 ianuarie. Interviul “60 Minutes” cu Prinţul Harry va fi difuzat duminică pe CBS.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *