• Sun. Feb 5th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

‘Pacienţii mor cu zile din cauza unor decizii politice’ – acuzații extrem de grave lansate de medicii din Marea Britanie

Jan 3, 2023
0 0
Read Time:57 Second

Asociaţia Medicală din Marea Britanie (BMA), care îi reprezintă pe medici, a declarat luni că sistemul de sănătate britanic supravieţuieşte, dar este pe muchie de cuţit, iar guvernul trebuie să acţioneze urgent, transmite BBC, relatează Rador.

Preşedintele BMA, Philip Banfield, a avertizat cu privire la întârzierile din sistemul de asistenţă medicală de urgenţă, afirmând că pacienţii mor cu zile din cauza unor decizii politice.

Guvernul de la Londra insistă că este o prioritate pe agenda sa criza din sistemul sanitar, dar ministrul sănătăţii din guvernul din umbră (guvernul opoziţiei), Wes Streeting, a declarat că oameni din întreaga ţară sunt îngrijoraţi de felul în care funcţionează sistemul britanic de sănătate.

“Situaţia cu care ne confruntăm, consider eu, este fără precedent în NHS (sistemul naţional de sănătate). Oamenii nu mai au încredere că medicina de urgenţă va fi prezentă în caz că ei vor avea nevoie. NHS pare că descurajează oamenii să mai apeleze la serviciile de urgenţă, cu excepţia cazurilor ameninţătoare de viaţă, pentru că serviciile sunt suprasolicitate. Eu consider că tocmai acest gen de abordare îi sperie pe oameni şi pune în pericol funcţionarea sistemului”, a declarat Wes Steering.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *