• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Președintele PMP: ‘Creditele noastre sunt cele mai scumpe din Europa. Trebuie să ne întrebăm de ce am ajuns în acest punct’

Jan 2, 2023
0 0
Read Time:46 Second

Eurodeputatul Eugen Tomac a vorbit la Realitatea PLUS despre creditele scumpe cu care se confruntă românii, dar și împrumuturile scumpe pe care le face România. Președintele PMP a comparat situația României cu cea a Croației, care de la 1 ianuarie a intrat în zona euro.

“Urmează să avem un an plin de provocări, la fel ca anul care s-a încheiat. Lucrurile trebuie separate foarte clar: crizele suprapuse au generat o serie de vulnerabilități în toate statele. Trebuie să ne întrebăm de ce am ajuns în acest punct, de ce România se împrumută la cei mai scumpi bani.
Noi plătim bani foarte scumpi, creditele noastre sunt cele mai scumpe din Europa pentru că nu am făcut ce trebuie la timp. România îndeplinea toate criteriile pentru a intra în zona euro atunci când domnul Iohannis a preluat mandatul. Uitați-vă la Croația care astăzi este în zona euro”, a declarat Eugen Tomac la Realitatea PLUS.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *