• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Început de an catastrofal pentru Vladimir Putin în Ucraina: pierdere uriașă pentru armata rusească; zeci de militari ruși uciși dintr-o singură lovitură

Jan 2, 2023
0 0
Read Time:46 Second

Ministerul Apărării al Rusiei a anunţat moartea a 63 de militari ruși ca urmare a unui atac al Forțelor Armate ale Ucrainei, cu sistemul de rachete cu lansare multiplă HIMARS, asupra locației militarilor ruși din localitatea Makiivka, republica populară Donețk (recunoscută doar de Rusia – n.r.), a informat, luni, o sursă din cadrul departamentului militar, relatează Rador.

„Regimul de la Kiev a aplicat o lovitură cu șase rachete ale sistemului de rachete cu lansare multiplă HIMARS, de producţie SUA, asupra punctului de desfășurare temporară a uneia dintre unitățile forțelor armate ruse în zona localităţii Makiivka din republica populară Donețk. În urma lansării a patru rachete cu un focos puternic exploziv, a fost distrusă o parte a punctului de desfășurare temporară, 63 de militari ruși fiind uciși” – se afirmă în comunicat. Sursa citată a Ministerului rus al Apărării a subliniat că celelalte două rachete HIMARS au fost doborâte de sistemele rusești de apărare antiaeriană.
Sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *