• Sun. Jan 29th, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Grupul aeronautic european Airbus este interesat de preluarea unei participaţii în divizia Atos de securitate cibernetică

Jan 2, 2023
0 0
Read Time:51 Second

Grupul aeronautic european Airbus a început discuţii exploratorii privind preluarea unei participaţii minoritare în divizia de securitate cibernetică a grupului francez de servicii IT, a anunţat luni publicaţia Les Echos, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul transmite Reuters.

Reprezentanţii Airbus au declarat că nu comentează în privinţa speculaţiilor, şi au precizat “avem constant discuţii cu clienţii, furnizorii şi partenerii noştri din industrie, dar aceste conversaţii au un caracter privat”.

Ca parte a planului său strategic, Atos “a iniţiat discuţii exploratorii cu potenţiali acţionari minoritari în privinţa viitorului activităţilor Evidian”, a informat într-un comunicat grupul francez, potrivit Agerpres.

“Aceste discuţii nu sunt într-un stadiu suficient de avansat pentru a ne permite să facem comentarii suplimentare”, au precizat reprezentanţii Atos.

Anul trecut, Atos a prezentat investitorilor un plan ce prevede scindarea companiei în două entităţi publice listate. Scindarea este menită să “valorifice valoarea”, ca parte a unui plan mai amplu, al cărui cost este estimat la 1,6 miliarde de euro în perioada 2022-2023, a anunţat compania.
sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *